alexa

مهاجرت به اتریش ، گزینه‌ای عالی برای زندگی جدید

مهاجرت به اتریش ، گزینه‌ای عالی برای زندگی جدید

مهاجرت به اتریش ، گزینه‌ای عالی برای زندگی جدید

اتریش یکی از کشورهای بسیار زیبای اروپای مرکزی است با مردمانی که بیشتر آنها به زبان آلمانی صحبت می‌کنند؛ یکی از کشورهای تقریبا مرفه در بین سایر کشورهای اروپایی با قوانین سرسخت و تا حدی مهاجرپذیر. در سال‌های اخیر، اتریش نیز به عنوان یکی از کشورهای مطرح در حوزه مهاجرت برای ایرانیان مطرح شده و افراد زیادی تمایل دارند شرایط مهاجرت به اتریش را جویا شوند.

توریست‌اپ، به سراغ این کشور بسیار زیبا نیز رفته و مهاجرت و شرایط مهاجرتی به اتریش را نیز بررسی کرده است. گرچه اصول کلی مهاجرتی به این کشور نیز تقریبا مشابه با کشورهایی مانند آلمان و سوئد است، اما مسلما دارای تفاوت‌هایی است که تلاش کرده‌ایم آنها را بیابیم. اگر دوستدار بررسی و آشنایی با اتریش و شرایط مهاجرتی آن هستید، همراهمان باشید

مهاجرت به اتریش ، گزینه‌ای عالی برای زندگی جدید

از کشور اتریش چه می‌دانیم؟

  • – شهر وین، پایتخت کشور اتریش است و دیگر شهرهایی که ممکن است نام آنها را شنیده باشید، سالزبورگ، اینسبروک و گراتس است
  • زبان رسمی و اصلی این کشور آلمانی است، اما برخی از مناطق آن، به زبان‌هایی مانند کروات، مجاری و اسلوونیایی هم صحبت می‌کنند
  • دین مردم این کشور، مسیحی کاتولیک است و جالب است بدانید در رتبه دوم، دین اسلام قرار دارد.
  • پول رایج اتریش، یورو است و حکومت آن هم پارلمانی فدرالی است.
  • – برای ورود به این کشور با هدف گردشگری، باید ویزا تهیه کنید
  • – حدود دو ساعت و نیم تفاوت فاصله رسمی بین ایران و اتریش وجود دارد؛ بدین معنی که اتریش به اندازه ۲٫۵ ساعت از ایران عقب‌تر است.
  • – اگر به دنبال آشنایی بیشتر با اتریش هستید، می‌توانید روی مقالات جاهای دیدنی، سوغات و غذاهای اتریش، کلیک کنید.

درباره کشور اتریش

مهاجرت به اتریش ، گزینه‌ای عالی برای زندگی جدید

چندتا راه برای مهاجرت به اتریش داریم؟

  1. راه اول که از همه مطمئن‌تر و کم‌هزینه‌تر هست، اقدام برای تحصیل در دانشگاه‌های اتریش است
  2. راه دوم، علاقه اتریش برای جذب نیروی کار کارآمد است
  3. راه‌سوم، سرمایه‌گذاری در کشور زیبای اتریش هست
  4. راه‌حل چهارم و پنجم هم مربوط به ازدواج و پناهندگی است

راه های مهاجرت به اتریش

 

چرا تحصیل در اتریش، یک راه مطمئن برای مهاجرت به اتریش است؟

اگر قصد دارید برای دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا اقدام کنید، احتمال دریافت کمک هزینه تحصیلی را دارید. اما برای این موضوع داشتن رزومه مناسب تا حدی الزامی است. اما اگر قصد دارید با هزینه شخصی به این کشور مهاجرت کنید و در یکی از دانشگاه‌‌های آنجا تحصیل کنید، هم باید بدانید هزینه‌های تحصیل در این کشور نسبت به سایر کشورهای اروپایی مانند لندن، چندان زیاد نیست. اگر نگران مدرک زبان آلمانی هستید، باید بدانید که می‌توانید به این کشور مهاجرت کنید و در دوره‌هایی که خود این کشور برای ارتقا سطح زبان آلمانی شما دارند، شرکت کنید. اما داشتن مدرک زبان آلمانی می‌تواند در دریافت کمک هزینه تحصیلی یک امتیاز مثبت تلقی شود.

دوره‌های تحصیلی در اتریش، برای مقاطع کارشناسی، ۴، کارشناسی ارشد، ۱٫۵ تا ۲ و دکترا ۳ تا ۵ سال است. اگر نگران هزینه‌های تحصیلی خود هستید، می‌توانید در کارهای پاره‌وقتی که برای اینکار وجود دارد، و به شما اجازه کار ۱۰ تا ۲۰ ساعت در هفته را می‌دهد، فعالیت کنید تا میزانی از هزینه‌های شما پوشش داده شود. اما اگر برای کمک هزینه تحصیلی اقدام می‌کنید، باید بدانید ابتدا نیاز دارید، از دانشگاه‌های اتریش، پذیرش بگیرید تا بتوانید ویزای اتریش را تهیه کنید.

تحصیل در اتریش

مهاجرت به اتریش ، گزینه‌ای عالی برای زندگی جدید

کار حرفه‌ای یکی از گزینه‌های مهاجرت به اتریش است

برای آنکه بتوانید از طریق کار کردن به اتریش مهاجرت کنید، باید بتوانید امتیاز مورد نظر را در سیستم امتیازبندی مهاجرت به اتریش به دست بیاورید که بیشترین حد آن ۷۰ امتیاز است. مواردی که در این سیستم امتیازبندی وجود دارد، مانند سیستم امتیازبندی کانادا، سن، وضعیت تاهل، نمرات زبان، سابقه تحصیلی و بیمه شما را دربرمی‌گیرد. اگر فردی هستید که دارای سابقه کار خوب در ایران هستید، و شغلی که در اتریش برای آن خواستار زیادی وجود دارد، می‌توانید به این روش اقدام کنید. جالب است بدانید اگر به وب‌سایت رسمی سفارت اتریش مراجعه کنید، با ۹۱ موقعیت شغلی روبرو خواهید شد که در اتریش به آنها نیاز دارند و شما می‌توانید حتی شرکت‌های درخواست کننده آنها را نیز بیابید.

اگر بتوانید ویزای شش ماهه برای اقامت در اتریش بگیرید، می‌توانید در این مدت، به جستجوی کار مورد نظر باشید.

ویزای کاری مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش ، گزینه‌ای عالی برای زندگی جدید ویزای کاری مهاجرت به اتریش

یک نکته مهم و جالب توجه

سیستم مهاجرتی منعطف اتریش، کارت قرمز-سفید-قرمز، به کارمندان کشورهای جهان سوم و اعضای خانواده‌های آنها اعطا می‌کند که دارای مزیت‌های اقامتی بیشتری است. کارت قرمز-سفید-قرمز، برای یک دوره ۲۴ ماهه صادر می‌شود و شما می‌توانید در این مدت، در اتریش ساکن باشید و کار کنید و از مزایای مهم اتریش نیز بهره ببرید.

افرادی که می‌توانند واجد این کارت شوند، به ترتیب زیرند:

  • – کارگران و کارمندان بسیار کارآمد
  • – کارگران ماهر در مشاغلی که نیروی کاری برای آنها کم است.
  • – فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های اتریشی و کالج‌های تحصیلات عالی
  • – کارگران و کارمندان کلیدی خویش‌فرما
  • – بنیانگذاران استارتاپ‌ها

مزایای مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش ، گزینه‌ای عالی برای زندگی جدید

سرمایه‌گذاری در همه کشورها، عالی است

‌برای سرمایه‌گذاری‌، باید میزان سرمایه شما مناسب و در حد ۳ میلیون یورو باشد. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که در خارج از کشور اتریش قادر به سرمایه‌گذاری نخواهید بود. یکی از راه‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری، تحصیل در این کشور و سپس اقدام برای سرمایه‌گذاری است. همچنین اگر بتوانید به عنوان نیروی کار به این کشور بروید، در نهایت می‌توانید، سرمایه‌گذاری لازم را انجام دهید و شرکت مورد نظر خود را تاسیس کنید.

مهاجرت به اتریش از طریق اتریش

زندگی در این کشور صرفه اقتصادی دارد و یا خیر؟

اتریش دفعات زیادی به عنوان یکی از کشورهای خوب دنیا برای زندگی شناخته شده است و علاوه بر داشتن طبیعت به راستی زیبا و دوست‌داشتنی، دارای سطح رفاه و اقتصادی مناسبی است. در این شهر می‌توانید امنیت و رفاه اجتماعی و سیاسی، سیستم آموزشی مناسب و تغذبه و بیمه مناسب سلامت دریافت کنید.

می‌توان هزینه‌های زندگی در اتریش را در موارد اصلی به شکل‌های زیر تقسیم کرد:

  • – هزینه اقامت در مکان‌های مختلفی مانند اجاره خانه، سوئیت، آپارتمان و حتی پانسیون بین ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو
  • – هزینه تغذیه و پوشاک بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ یورو
  • – هزینه حق بیمه برای هر فرد ۵۰ یورو
  • – هزینه مصارف برق، گاز، تلفن و اینترنت، بین ۶۰ تا ۳۰۰ یورو
  • – هزینه‌های حمل و نقل درون شهری با مترو و تاکسی بین ۵۰ تا ۷۰ یورو

هزینه زندگی در اتریش

مهاجرت به اتریش ، گزینه‌ای عالی برای زندگی جدید

سفارت اتریش در ایران کجاست؟

آدرس: خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶ و ۸

شماره تلفن: ۰۲۱۲۲۷۵۰۰۴۰ – ۰۲۱۲۲۷۰۵۲۶۲

ساعات کاری برای بخش ویزا: یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸٫۱۵ صبح تا ۱۲ بعدازظهر

توجه داشته باشید که صدور ویزای کاری حدود یک ماه و یا حتی در زمان های پیک مسافرتی بیشتر طول می‌کشد. از تاریخ درخواست رسمی و ارسال همه مدارک حدود سه تا چهار هفته تا صدور ویزا زمان نیاز دارید.

***اگر هم‌اکنون به وب سایت سفارت اتریش سر بزنید، متوجه خواهید شد که برای ۹۱ فرصت شغلی درخواست داده شده است.***

 

به این ترتیب، راه‌های کلی مهاجرت به اتریش بررسی شد. اما اگر قصد مهاجرت به کشوری مانند اتریش را دارید، توصیه می‌کنیم، فرم مشاوره برای مهاجرت توریست‌اپ را پر کنید تا با متخصصان مهاجرتی ما به صورت مستقیم در تماس باشید. توریست‌اپ، برای شما روزهای پر از خوبی و خوشی آرزو می‌کند.


مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *