مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی

مهاجرت به کانادا
راه مهاجرت به کانادا از طریق تخصص یا اکسپرس انتری
اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۷
مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کانادا از طریق تجارت
اردیبهشت ۱۵, ۱۳۹۷

یکی دیگر از روش های مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی است. این روش برای افرادی مناسب است که در کانادا مشغول به تحصیل بوده اند و یا کار موقتی در این کشور داشته اند.  در این مقاله به طور کلی در مورد این روش توضیح داده ایم.

 

این روش،‌یک سیستم امتحانی قبولی- ردی است و برای افرادی مناسب است که حداقل یک سال به صورت دائم، یک کار را در کانادا تجربه کرده اند و یا به عنوان دانشجوی بین المللی در این کشور در حال تحصیل بوده اند

برنامه کارآزمودگی کانادایی ،مانند همه برنامه های مهاجرتی فدرال، به واسطه سیستم ورود متخصص (express entry)، اداره می شود.

در این روش، نمره و رتبه بندی وجود ندارد. فرد تنها باید حداقل نیازمندی ها را داشته باشد تا بتواند شایسته این پلن باشد. با این حال، در سیستم ورود متخصصان، متقاضیان، نسبت به همدیگر رتبه بندی می شوند و تنها افرادی که متقاضی بهتری باشند، انتخاب می شوند.

به عبارتی دیگر، حتی اگر شما برای این پلن شایستگی لازم را داشته باشید، باید با دیگر ورودی های این رقابت، مورد مقایسه قرار بگیرید. از همین رو، باید به خوبی پروفایل خود را اماده کنید تا حد امکان جذابیت های پذیرش را داشته باشد تا احتمال قبولی درخواست شما بالا برود.

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی

 

نیازمندی های اجباری برای این روش

  • دارای یک سال سابقه کار تمام وقت، یا معادل زمانی آن، استخدام حرفه ای در کانادا، با یک مجوز معتبر کاری.
  • تجربه کاری کانادایی فرد باید حداقل در سه سال گذشته ماقبل زمان ارائه درخواست اولیه فرد باشد
  • مهارت زبانی پایه تا حد متوسط در زبان های انگلیسی و یا فرانسه،

 

مدارکی که برای اقدام در این روش نیاز دارید (در وضعیت کار موقت و یا دائم)

  • نتایج امتحان های قبول شده
  • نامه های مراجع برای استخدام در کانادا
  • مدارک هویتی و وضعیت شهروندی
  • مدارک مالیاتی کانادایی فرد یا اسناد مالیاتی فرد

در این روش شما نیاز به فراهم کردن مدارک آموزشی و تحصیلی مانند ارزیابی مدرک تحصیلی آموزشی (ECA)، یا نامه های مرجع از بیرون از کانادا را نیاز ندارید، مگر آنکه در این کشور در حال تحصیل بوده باشید.

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی

 

شایستگی های مورد نیاز در روش تحصیلی (فارغ التحصیلان بین المللی با تجربه کاری کانادایی)

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار-توریست اپ (۱۱)

درخواست کنندگان باید حداقل شرایط زیر را داشته باشند.

  • به صورت موفق یک برنامه درسی را در حداقل دو سال تحصیلی، در یک موسسه تحصیلی آکادمیک کانادایی گذرانده باشند
  • حداقل یک سال یا معادل آن، تجربه کاری تمام وقت در یک کار مهارتی، حرفه ای یا فنی داشته باشند;
  • این تجربه را در کانادا با مجوز تحصیل و مجوز کار بدست آورده باشند
  • دانش زبان انگلیسی یا فرانسه را در یک سطح حداقل مورد نیاز آن شغل داشته باشد
  • درخواست خود را در زمان کار در کانادا یا حداکثر پس از یک سال ترک کار در کانادا داده باشند.

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی

 

سوابق کاری غیر قابل قبول در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کانادایی

  • سوابق کاری غیر مجاز
  • سوابق کاری در زمان انتظار برای اعلام نتیجه برنامه پناهندگی
  • کار همزمان با تحصیل حتی در زمان تعطیلات تابستانی
  • کار در زمان کارورزی
  • کارهایی که خود اشتغال باشند

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی

 

تجربه کار حرفه ای کانادایی به سه مورد زیر اطلاق می شود

  • کارهای مدیریتی (NOC skill level 0)
  • کارهای حرفه ای (NOC skill type A)
  • کارهای تدریس و حرفه ای (NOC skill type B)
مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی | مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی | مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی

 

به این ترتیب، به این روش، تجربه کار کانادایی گفته می شود که شرایط زیرا را برای دریافت اقامت دارد و برای افرادی مفید است که توانسته باشند به کشور کانادا مهاجرت کنند و کار و یا حرفه ای را شروع کرده باشند و در حالت دوم، در حال تحصیل در این کشور باشند. در نهایت برای اطلاعات بیشتر در زمینه اقامت به روش تجربه کانادایی شما ملزم به مشورت با شرکت هایی هستید که در زمینه اقامت دائم فعالیت می کنند.

 

اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به کانادا


مقالات مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *